Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
Το ΚΔΒΜ Eduaction υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος και έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα. Μετά το πέρας του προγράμματος πραγματοποιούνται εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού του ΕΦΕΤ.
Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 10 ώρες
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Τυροκομεία, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
Στο τέλος κάθε Προγράμματος οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.
Η βεβαίωση αυτή αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις υποχρεωτικές εξετάσεις του ΕΦΕΤ.
Πληροφορίες – Υποβολή Αίτησης
Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή Αίτησης Συμμετοχής, μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας και κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.